szerző:
hvg.hu

Megrepedt az arccsontja és a koponyája Jordán Tamásnak a POSZT-on - mondta a színész-rendező a hvg.hu-nak.

„Jelenleg nincsenek fájdalmaim, csak nagyon fáradt vagyok” – nyilatkozta a hvg.hu-nak Jordán Tamás a pécsi kórházból.

Azért került a baleseti osztályra a színész, rendező, a szombathelyi Weöres Színház igazgatója, mert péntek  este a POSZT  egyik rendezvényéről hazatérve az utcán megbotlott, és elesett. Jordán szerint valószínűleg a cukra zuhanhatott le, ezért veszítette el az egyensúlyát.

A művész elmondta, megrepedt az arccsontja és a koponyája. Egyelőre pihennie kell, a további kezelésről hétfőn döntenek.

©

Jordán Tamást éppen ezen a héten választotta a Weöres Sándor Színház igazgatójának a szombathelyi közgyűlés további négy évre.

Jordán Tamás a színigazgató-választás hosszú és zűrös előtörténetével kapcsolatban is kifejtette véleményét a nekünk adott interjúban:

Bicsérdi Ádám Kult

Jordán Tamás: "Ez a cirkusz reménnyel tölt el, hogy van értéke annak, amit csinálunk"

Felülírta a rengeteg támogatás a szombathelyi színház körüli cirkuszt és keserűséget, és Jordán Tamásnak már meg is vannak a tervei a következő évekre. Az általa alapított Weöres Sándor Színház szerinte a legszínvonalasabb vidéki bástyává nőtte ki magát, ezért nem érti, miért nem büszke rá a város vezetése. A tervezett lex Jordánt szerinte már a kapkodás és a hatalom túlzott önbizalma szülte.