szerző:
hvg.hu

A Tanítanék a Bánkitó fesztiválon tartott interaktív tanórákat, és valószínűleg a sátrukban kapható a fesztivál legkelendőbb iskolai pecsétje is.

A Tanítanék Mozgalom workshop keretében hozott össze egy feldolgozást a Bochidai menyecskék dallamára, melyben szinte minden oktatáspolitikában ismert szereplő febukkan.

Bonchidai menyecskék,
Hoffmann Rózsák, Czunyinék,
mindegy, ki az államtitkár,
egy dallamra szépen ugrál.

Balog Zoltán tehetséges,
amennyire lehetséges,
tiszta szívű keresztény,
kétségkívül igaz tény.

A Palkovics de csinos,
minden szava beh okos,
CEU helyett stadion,
minden műxik papíron.

Legcukibb a Parragh László,
tudás hajón ő a zászló,
okos, ügyes, szerény, szende,
szakképzésünk védőszentje.

Magyar tudás, magyar suli,
ez itt nem egy libsi buli,
érettségi, diploma,
helyett egy kis közmunka.

Emellett iskolai pecséttel is készültek a Tanítanék sátrában, amely méltán az egyik legnépszerűbb testdísz a a kormány által vegzált civil szervezetektől hemzsegő fesztiválon.

©

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!