szerző:
hvg.hu

A amerikai ABC csatorna reggeli műsorában mutatták meg először az októberben érkező, részben Budapesten forgatott mozi legújabb trailerét, amelyben már a két főszereplő, Ryan Gosling és Harrison Ford mellett több mellékszereplő, köztük Robin Wright, Jared Leto vagy Mackenzie Davis is hosszabban feltűnik.

A Szárnyas fejvadász 2049 sztorija harminc évvel az eredeti film cselekménye után játszódik, amikor egy K névre hallgató szárnyas fejvadász (Ryan Gosling) egy olyan titkot ás elő, ami káoszba döntheti a társadalmat. K-t a nyomok egészen Rick Deckardig (Harrison Ford) vezetik, akinek harminc éve nyoma veszett.

Gosling és Ford mellett Jared Leto, Robin Wright, Ana de Armas, Dave Bautista és Mackenzie Davis is feltűnik majd a főbb szerepekben, a filmet Dennis Villeneuve (Érkezés, Sicario) rendezi.

Szárnyas fejvadász 2049 idén október 5-én kerül a magyar mozikba.


Bodnár Zsolt Kult

75 éves Hollywood morcos szépfiúja, Harrison Ford

Az intelligens akciósztár megtestesítője, Az Amerikai Hős, a leghíresebb ács. Harrison Ford ötvenéves karrierje során többször kiábrándult a filmiparból, de most Indiana Jones és Han Solo után a Szárnyas fejvadász Rick Deckardjét is eljátssza idős korában, így talán a legkerekebb pályát tudhatja magáénak Hollywoodban.