szerző:
hvg.hu

A 23 éves hírességet két kategóriában is jelölték, viszont nyomós oka volt arra, hogy ne menjen el az MTV Video Music Awards gálára.

Selena Gomez épp New Yorkban forgat – ott veszik fel a jövőre érkező Woody Allen-filmet. Ezért nem tudott elmenni az MTV hétvégén rendezett zenei díjátadójára. Annak ellenére nem jelent meg, hogy két kategóriában is (a legjobb dance dal, és a legjobb együttműködés) az esélyesek között volt.

Gomez asszisztense, Theresa Mingus posztjaiból pedig kiderült, az énekesnő már szombaton New Yorkba utazott, hogy megkezdhessék a forgatásokat. Az azt megelőző napokban érkezett egyébként a filmben játszó másik két fiatal színész, Elle Fanning és Timothée Chalamet.

A film egyébként a rendező legfiatalosabb mozijának ígérkezik – vagyis a színészek életkorából erre lehet következtetni. Gomez 25, Chalamet 21, Fanning pedig csak 19 éves.

(via: elle.com)

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!