szerző:
hvg.hu

Kiadták az első előzetest a részben Budapesten forgatott Vörös verébhez, amelyben a színésznő egy különleges, csábításra kiképzett csapat egyik tagját alakítja.

Télen Budapesten forgatták az amerikai Vörös veréb című filmet, amelyben újra együtt dolgozik az Éhezők viadala-mozik rendezője és főszereplője, Francis Lawrence, és névrokona Jennifer Lawrence. Utóbbi emlékezetes estéket töltött Budapesten, például a Vittula kocsmában, de most már a filmhez kiadott első előzetesben lehet keresgélni a hazai helyszíneket. A színésznő például az Operaház lépcsőjén is feltűnik, az Origo pedig a dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodát szúrta ki a trailerben. (Ha további budapesti helyszíneket fedezne fel, írja meg nekünk kommentben)

A Vörös veréb főszerepében feltűnő Jennifer Lawrence a történet szerint egy a testét is fegyverként használó orosz ügynököt alakít, ám az egyik CIA-fejessel (Joel Edgerton) már meggyűlik a baja munkája során.

A film hazai premierje 2018 március elsején lesz.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!