szerző:
hvg.hu

Első nagy sikerei, A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső, illetve a Blöff hangulatát idézi meg az angol rendező a futball nagyágyúival.

Focinyár 2018
Van-e ennél nagyobb sportesemény a világon? Egyesek szerint az olimpia az, mások állítják, a labdarúgó világbajnokság a csúcs. Ha így van, akkor most itt a csúcs: június 14. és július 15. között foci-vb Oroszországban. Kövesse az eseményeket – meccseket percről percre, híreket, elemzéseket, publicisztikákat és jegyzeteket – a hvg.hu-val.
A cikksorozat támogatója a Nissan

Egy csapat csak a meccsen vezethet. Ön bárhol. Az új Nissan X-Trail minden akadályt legyőz. Fedezze fel!

hirdetés
Friss cikkek a témában

Ismerje meg Andrejt, akit anyukája leküld a panelból a grundra, hogy ott dekázgasson, mert még lever valamit a lasztival. A ház előtt viszont ott ücsörögnek a helyi vagányok, akik kicikizik, és még meg is dobják kővel a srácot, akinek azonban van válasza. Ettől a pillanattól pedig átveszik a főszerepet a futballsztárok, köztük Neymar, Özil, Kane, Mendy, Henry és Evra.

Szinte azonnal kiderül, hogy a videó egy reklám, ez azonban semmit sem von le az élvezeti értékéből. Előre, dacból!

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!