szerző:
hvg.hu

Bár mindenki belelkesült tőle, Magyarországon nem fogják árusítani a lánc nélküli designos IKEA-biciklit. Csak sisak és pumpa lesz.

A napokban számoltunk be arról, hogy SLADDA néven designdíj-nyertes formatervezett uniszex városi bringákat készül árusítani az IKEA, amelyet olajos lánc helyett fogaskerekek fognak hajtani, automata váltós lesz.

Úgy volt, hogy augusztustól az európai országok áruházaiban már meg lehet majd venni az IKEA-bicikliket, de a biztonság kedvéért megkérdeztük a magyar IKEA-t, hogy tényleg fogják-e nálunk is árusítani.

Na ilyet nem fogunk tudni venni
©

Az IKEA csapata válaszolt is nekünk és közölték, a svéd áruházlánc nem tervezi a SLADDA kerékpár értékesítését a magyar piacon, de kerékpáros kiegészítőket lehet majd venni.

Lesz például sisak és biciklipumpa is 2017 februárjától.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!