HVG Extra Pszichológia
HVG Extra Pszichológia
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mennyire stresszes a munkája?

Ön a munkahelyi Buddha, akit semmivel nem lehet megingatni, vagy bizony vergődik a hullámokban? Néhány perces tesztünkből azonnal kiderül!

A munka lehet örömforrás, önmegvalósításunk egyik módszere, biztos jövőnk megteremtésének eszköze. Néha azonban ellenünk fordulhat, és ha nem vigyázunk, az a stressz, ami nap mint nap ér minket a munkahelyen, egy idő után akár fizikai betegséget is okozhat.

A tesztet Repka Ágnes HR-szakértő, munkajogi tanácsadó készítette.

Érdeklik további önismereti tesztek? Megjelent az új HVG Extra Pszichológia Teszt különszám! Kapható az újságosoknál, de meg is rendelhető.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!