HVG Extra Pszichológia
HVG Extra Pszichológia
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Mennyire stresszes a munkája?

Ön a munkahelyi Buddha, akit semmivel nem lehet megingatni, vagy bizony vergődik a hullámokban? Néhány perces tesztünkből azonnal kiderül!

A munka lehet örömforrás, önmegvalósításunk egyik módszere, biztos jövőnk megteremtésének eszköze. Néha azonban ellenünk fordulhat, és ha nem vigyázunk, az a stressz, ami nap mint nap ér minket a munkahelyen, egy idő után akár fizikai betegséget is okozhat.

A tesztet Repka Ágnes HR-szakértő, munkajogi tanácsadó készítette.

Érdeklik további önismereti tesztek? Megjelent az új HVG Extra Pszichológia Teszt különszám! Kapható az újságosoknál, de meg is rendelhető.

 

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!