szerző:
hvg.hu

Pár másodperc alatt ön is kipróbálhatja magát a kis játékban, amely a reakcióideje alapján megpróbálja kitalálni életkorát. Azaz megmutatja, hogy nagy átlagban hány éves emberek reagálnak olyan gyorsan/lassan, mint ön.

A JustPark gyorstesztjének készítői kétezer embert kértek meg arra, hogy játsszanak a játékkal, és mérték a reakcióidejüket. Az eredményeket összekötötték az életkorral, ezt felhasználva működik az autós videojátékot idéző próbájuk.

©

Az itt elérhető oldalon kattintson a mozgó nyílra, majd nyomja meg a zöld start gombot. Amikor pedig meglátja a piros figyelmeztető jelet, azonnal kattintson. Fontos a gyorsaság, az oldal ugyanis azt figyeli, hogy a figyelmeztetés megjelenése után mennyi idő múlva reagál. Az szájt készítői az időbéli eredmény mellett azt is megmutatjak, hogy mennyi éves ember reakcióidejének felel meg a teljesítmény.

Ha máskor is tudni szeretne ilyen érdekes gyorspróbákról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!