szerző:
hvg.hu

Újabb cég csatlakozott a „100 milliósok” klubjához, és ez a cég ebben az évben adott el ennyi, illetve még ennél is több telefont.

Merészet jósolt öt hónappal ezelőtt a Huawei, a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártója (a Samsung és az Apple mellett), állította, hogy még az év vége előtt elérik a bűvös százmilliós számot, mármint ami az okostelefon-eladásaikat illeti. A vállalás sikerült is, ugyanis hivatalos Weibo-oldalukon bejelentették, ebben az évben már több mint 100 millió telefonjuk talált gazdára.

A mérföldkő átlépése természetesen az óriási hazai (kínai) piacnak köszönhető, többek között itt vezették be nemrégiben új zászlóshajójukat, a Mate 8-at.

©

A jövő év pedig további szárnyalást hozhat a cégnek, ugyanis a hírek szerint az Egyesült Államokban is elkezdik árulni készülékeiket, először a már említett Mate 8-at, valamint a Honor 5X-et. Még egy okosórával is ki szeretnének rukkolni ezen a piacon.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!