szerző:
hvg.hu

Újabb cég csatlakozott a „100 milliósok” klubjához, és ez a cég ebben az évben adott el ennyi, illetve még ennél is több telefont.

Merészet jósolt öt hónappal ezelőtt a Huawei, a világ harmadik legnagyobb okostelefon-gyártója (a Samsung és az Apple mellett), állította, hogy még az év vége előtt elérik a bűvös százmilliós számot, mármint ami az okostelefon-eladásaikat illeti. A vállalás sikerült is, ugyanis hivatalos Weibo-oldalukon bejelentették, ebben az évben már több mint 100 millió telefonjuk talált gazdára.

A mérföldkő átlépése természetesen az óriási hazai (kínai) piacnak köszönhető, többek között itt vezették be nemrégiben új zászlóshajójukat, a Mate 8-at.

©

A jövő év pedig további szárnyalást hozhat a cégnek, ugyanis a hírek szerint az Egyesült Államokban is elkezdik árulni készülékeiket, először a már említett Mate 8-at, valamint a Honor 5X-et. Még egy okosórával is ki szeretnének rukkolni ezen a piacon.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!