szerző:
hvg.hu

Az elmúlt években készült már néhány igen különleges Bluetooth hangszóró, de megkockáztatjuk, hogy mind közül ez az egyik legérdekesebb.

Tényleg sokféle Bluetooth hangszóró van, és a fejlesztők kreativitása szerencsére nem ismer határokat. Készült már olyan, ami a Halálcsillag kicsinyített mása, de olyan is, amin egy ütősebb zeneszám alatt simán megfőzhetnénk egy kávét.

©

Az Ice ORB nevű, szintén a Star Wars által ihletett eszköz 10 milliméterrel a talapzata fölött lebeg, ha pedig szól a zene, körbe-körbe forog. Na persze nem valószínű, hogy a világ legjobb hangminőségére képes, de hogy ez a mágnesességen alapuló megoldás látványos, az egészen biztos.

Az eszközt eBay-ről lehet a legkönnyebben beszerezni 176 dolláros (kb. 51 ezer forint) áron, a szállítási költséggel és egyebekkel viszont Magyarországról 240 dollárért (kb. 70 ezer forint) lehet megrendelni.

Ha érdeklik a különleges kütyük, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!