szerző:
hvg.hu

Mivel az első hónap ingyenes, így bizonyára sokan regisztráltak a pár napja hazánkban is elérhető Netflixre. A filmek és sorozaton közti böngészéshez, a néznivaló gyors megtalálásához mutatunk egy egyszerű trükköt.

A fix havidíj ellenében korlátlan filmezést és sorozatnézést kínáló, pár napja már Magyarországon is elérhető Netflixen rengeteg tartalom várja a felhasználókat. Olyan sok és főként sokféle, hogy elég sok idő el tud menni azzal, mire kiválasztjuk a nekünk való tartalmat. Az online tévézést ezért alaposan megkönnyíti a következő trükk.

Ha böngészőben nézi a Netflixet, az URL-t cserélje ki erre és a "SZÁM" felirat helyett írja be a megfelelő kódot erről az oldalról.

http://www.netflix.com/browse/genre/SZÁM

A belinkelt oldalon ugyanis jóval több kategória és szűrési lehetőség van, mint a Netflixen belül. Külön szám tartozik például a westernekhez, a Disney filmjeihez, a dokumentumfilmeknek 13, a romantikus filmeknek pedig 9 fajtáját is megkülönbözteti, stb. Ezzel a trükkel megjelennek a kevésbé tág kategóriákba tartozó tartalmak, így sokkal gyorsabban tud választani a kínálatból.

Ha érdeklik a Netflix trükkjei, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!