szerző:
hvg.hu

A OnePlus eddig is az egyik legjobb ár-értékű androidos mobilokat készítette, de most még olcsóbbak lettek a népszerű okostelefonok, ugyanis eltörölték a szállítási díjukat.

Az Android and Me szúrta ki, hogy a OnePlus ingyenessé tette a világszerte népszerű androidos okostelefonjainak szállítását. A megrendelőknek mostantól nemzetenként változó – Magyarországon 30 ezer forint feletti – rendelésnél nem kell fizetniük a termékek átlagos postázásáért.

©

Mivel a OnePlus első és egyben legolcsóbb mobilja – amelynél csak pár ezer forinttal kerül többe legújabb modellje –  is "drágább" ennél, így mobil rendelése esetén biztosan nem kell szállítási díjat fizetni, de például ha csak egy iPhone-tokot veszünk a kínai cégtől, akkor már számolnunk kell a felárral.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!