szerző:
hvg.hu

Mostanra mindenkinél aktiválták a telefonos Facebook-alkalmazásban is az új, többfajta érzelem kifejezésére alkalmas lájkolós gombokat.

Több olvasói kérdés is érkezett hozzánk azzal kapcsolatban, hogy miért nem működik telefonon a Facebook újfajta lájk funkciója. Jó hírünk van, mostanra minden felhasználónál aktiválták az újítást, és bár elsőre lehet, hogy nem mindenkinek egyértelmű, nagyon egyszerűen előhívhatók az új ikonok.

A funkció elérése egyszerűbb, mint sokan gondolnák: egyszerűen csak kicsit hosszabb ideig kell hozzáérni az alkalmazásban a tetszik felirathoz, és már elő is ugranak az új ikonok.

Ha máskor is tudni szeretne a Facebook új funkcióiról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!