szerző:
hvg.hu

A Spotify előfizetőinek megvan a tökéletes karácsonyi ajándék: novemberben piacra dobhatják ezt az apró lejátszót, amellyel a streaming zenét mobil nélkül lehet hallgatni.

Egy hét alatt összejött a szükséges támogatás közel fele, így a Spotify felhasználói dörzsölhetik a tenyerüket: a még négy hétig futó Kickstarter-projekt minden bizonnyal sikerrel jár és novemberben az előrendelők már meg is kaphatják a Mighty lejátszót.

Nem akármilyen eszközről van szó, hiszen a szabadban csak mobillal lehet hallgatni a streaming zenét, ami - főleg sportolás közben - zavaró tud lenni, de mostantól kényelmesen lehet majd az elmentett számokat hallgatni.

©

Az apróság szinte egy az egyben úgy néz ki, mint az Apple terméke, az iPod Shuffle, csak ezzel a Spotify fiókunkban tárolt slágereket lehet hallgatni. A könnyen hordozható eszköz használata nagyon egyszerű: a hozzá tartozó alkalmazással szinkronizálni kell az elmentett számokat, majd kezdődhet is a zenehallgatás anélkül, hogy a mobilt magunknál kellene tartani.

A fejlesztők ígérete szerint egy feltöltéssel 48 órán át lehet vele zenét lejátszani internetkapcsolat nélkül, androidos és iPhone-os mobilokkal is működik majd. 70 dollárért (kb. 19 ezer forint) ezen az oldalon elő is lehet rendelni, hogy biztos meglegyen karácsonyig.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.