szerző:
hvg.hu

A színes emojik hódítanak a netezők körében, de a hagyományos, karakterekkel készített szmájlik vélhetően sosem mennek ki a divatból. Ezen az oldalon a legjobbak 1 kattintással válnak bárhová másolhatóvá.

Egyre különlegesebbé és ritkábbá válnak a fekete-fehér, karakterekkel megrajzolt szmájlik a neten. Ezt jelzi, hogy tavaly egy színes emoji lett az év szava, de ez senkit se tántorítson el attól, hogy egy facebookos bejegyzésben hagyományos szmájlit használjon. Mindig kapni fog lájkokat. Ezért jó hír, hogy az ippy oldalán az összes érdekeset meg lehet találni.

©

A felső sávban egy kattintással az új, a népszerű és a random megjelenő szmájlik közül is lehet válogatni, a főoldalon pedig az összes, több mint 150 megjelenik. Ha pedig valamelyik megtetszik, csak rá kell kattintani és már vágólapra is tettük, vagyis már csak egy beillesztés választ el minket a használatától.

A "+ make your own" lehetőségre kattintva pedig a saját, egyedi tervezésű szmájlinkat is el lehet készíteni és menteni.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.


HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!