szerző:
hvg.hu

A Holland Királyi Légitársaság új Boeing 787-es repülőgépein már elérhető a fedélzeti wifi szolgáltatás. A KLM bejelentette, hogy 2017-től a hosszú távú flotta összes járatán kiépítik a vezeték nélküli internetkapcsolatot.

A KLM wifi szolgáltatása lehetőséget biztosít, hogy az utasok az utazás alatt is folytathassák a munkát, illetve ezalatt se maradjanak le a közösségi média eseményeiről.

A fedélzeti wifi szolgáltatásért a Business Class és az Economy Class osztályokon egyaránt hitelkártyával fizethetnek az utasok. Két módon érhetik el a netet: a Light csomag 40 megabájt adatforgalmat biztosít, a Flight csomaggal pedig 120 megabájt böngészhető el 19,95 euróért, mindkét opció 24 óráig érvényes. A technológiai hátteret a Panasonic biztosítja a szolgáltatáshoz.

©

A fedélzeti wifi jelenleg az alábbi járatokon érhető el: Abu Dhabi, Bahrein, Dubai és Rio de Janeiro. A társaság bejelentése szerint idén nyártól Delhi, Osaka, Hangcsou, Csengdu és Hsziamen városokkal bővül a Dreamlinerrel kiszolgált célállomások listája.