szerző:
hvg.hu

Nem gond, ha éppen nem válaszol senki a Messengerben, vagy csak van egy kis ideje sorban állás közben. A Facebook mobilos üzenetküldő alkalmazása tartogat egy néhány percre is jó szórakozást ígérő kis játékot.

Nemrég megmutattuk, hogyan lehet egy jó kis sakkjátszmát indítani egy ismerőssel a Facebook Messengerben. Most azonban kiderült, hogy van egy másik, a sakknál jóval egyszerűbb, társ nélkül is játszható, rövid idő alatt lejátszható játék is az üzenetküldőben: egy kis kosárlabdázás.

©

A minijáték indításához csak küldjön valakinek (akár saját magának) egy kosárlabdás hangulatjelet – ezt vagy az emotikonok közt érheti el, vagy kimásolhatja innen ( 🏀 ) –, majd érintse meg a labdát. Ezután rögtön megjelenik a játék, melyben egy-egy ujjmozdulattal kell kosárra dobni. Egy-egy menet addig tart, amíg csak betalál, ez 10 pont után egy kicsit már nehezebb lesz, mert a kosárpalánk elkezd jobbra-balra, 30 után pedig le és fel is mozogni.

A játék pont annyira nehéz, hogy nehéz legyen abbahagyni, az újabb rekorddöntési kísérletek könnyen beszippantják az embert.

Ha máskor is tudni szeretne a Facebook Messenger rejtett funkcióiról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.