szerző:
hvg.hu

Megjelent egy nagyon egyszerű, szép grafikájú mobilos játék, amelyben az időzítés a legfontosabb: minél magasabb tornyot építünk, annál több esély van az új rekordra.

Bármikor el lehet indítani egy kis kikapcsolódásért az Androidra és iPhone-ra ingyen letölthető Stack játékot. Remekül sikerült, ami nem is csoda, hiszen az egyik legjobb fejlesztő csapat, a Ketchapp újdonsága. Korábban olyan játékokat adtak ki, mint például a 2 Cars, a ZigZag, a Jelly Jump és az Adventure Cube.

©

Az említett játékokhoz hasonlóan ennek is nagyon egyszerű a menete. Megjelenik egy építőkocka, amelyet a képernyő megérintésével úgy kell megállítani, hogy teljesen lefedje az előzőt. Az időzítés tehát a legfontosabb, mert ha ez nem sikerül, akkor a kilógó rész leesik, és a következő kocka ehhez mérten kisebb lesz. Minden hibánál egyre kisebb tehát, majd egyszer csak "elfogy" és vége a játéknak. Ahány ilyen építőkockát sikerül egymásra tenni, annyi pontot kapunk.

Ha ez érdekes volt, hasonlókért lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!