szerző:
hvg.hu

A Star Wars-filmek vizuális effektjeit készítő cég 1 perces videón mutatta be, hogy a Zsivány Egyes látványvilága hogyan állt össze.

Az Industrial Light & Magic készíti minden Star Wars-film vizuális effektjeit, ami nem is csoda, hiszen George Lucas pont ezzel a céllal alapította a céget 1975-ben. Azóta már a Harry Potter-, a Star Trek- és a Vissza a jövőbe-filmek látványáért is feleltek, és természetesen legutóbb az első Star Wars-történet, a Zsivány Egyes trükkjeiért is.

Utóbbi film vizuális effektjeiről hullt le a lepel, hiszen az Industrial Light & Magic 1 perces videóban foglalta össze, hogyan álltak össze a leglátványosabb jelenetek. Rétegről rétegre láthatjuk, hogy egy átlagos, kamera előtti jelenetből miként lesz lenyűgöző háborús látvány.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!