szerző:
hvg.hu

Több ezer különleges NASA-fotót csodálhat meg, és bármelyiket le is töltheti az alábbi ingyenes, windowsos app jóvoltából.

A NASA képgalériájából, több mint ötezer csodálatos felvételből válogathat, aki letölti a NASA Picture Galleries nevű ingyenes, Windows 10-es appot.

©

Nemcsak a Földünkről láthatunk „külső szemmel” felvételeket, hanem a Föld körül keringő bolygókról, a Nemzetközi Űrállomásról, sőt a Hubble Teleszkóp szemével is nézelődhetünk. 11 különböző galéria van az appban, és már a nevük is mutatja, milyen képeket tartalmaznak.

©

Az alkalmazás képernyője két részre van osztva, ha választottunk galériát, akkor balra a kis nézőképeket láthatjuk, és ha valamelyikre rákattintunk, az azonnal nagyban jelenik meg jobb oldalon. A jobb szélen további opciókat érhetünk el, például letölthetjük a képet jpg formátumban, megoszthatjuk a népszerű közösségi oldalakon, belenagyíthatunk, ha valamelyik részletére kíváncsiak lennénk, és egyetlen kattintással háttérképünkké választhatjuk a szóban forgó fotót.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!