szerző:
hvg.hu

Hosszú évek várakozása után idén új résszel bővül a Sony ikonikus játéksorozata, a God of War. A hazai játékosok számára külön öröm, hogy magyar feliratt is lesz hozzá.

A játékleírás szerint a God of War széria legújabb részében Kratosnak nem csak az istenek haragjával és különböző vérszomjas lényekkel, hanem a zord, havas tájakon való túlélésért is meg kell küzdenie. Ebben segítségére lesz fia, Atreus is, akinek még nagyon sokat kell tanulnia, hogy olyan erős és rátermett legyen, mint édesapja. A békésen élő párosra számos ellenség vadászik, akik nem nézik jó szemmel, hogy a világukban egy ilyen különleges képességű, isteneket is puszta kézzel elpusztító ember él.

©

A God of War 4-ben a játékosok egy új, váll feletti kameranézetből élvezhetik a sorozattól megszokott pörgős és látványos akciójeleneteket, amelyekben ikonikus láncpengéi helyett Kratos egy Leviatán fejszével sújt le ellenségeire.

A játék teljes magyar feliratozással 2018. április 20-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 4-re.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!