szerző:
hvg.hu

Egyetlen okostelefon (pontosabban annak triplakamerája) drága fényképezőgépeket és -tartozékokat helyettesíthet akkor, ha a küszöbön álló Huawei-csúcstelefonról van szó – állítja a gyártó.

Még több mint egy hetet várnia kell a tech-világnak, hogy megismerhesse az új Huawei-csúcstelefonokat (a bemutatóra március 27-én kerül sor Párizsban), de annyi már a kiszivárgott információ, fotó, sőt videó az új modellekről, hogy már most ismerősöknek érezzük őket.

Tegnap két olyan videó került fel a YouTube-ra a Huawei jóvoltából, amelyek arra utalnak, hogy a P20 valóban különleges kamerája feleslegessé teszi a drága fényképezőgépeket és kiegészítő eszközöket. Korábban egyébként egy olyan kép is megjelent a kínai Weibón, amely mesterséges intelligencia képességekre is utalt a Leica márkájú kamerákkal kapcsolatban.

©

Amennyiben érdeklik a P20 sorozatról eddig kiszivárgott legfontosabb információk (beleértve a várható árazást), akkor kattintson erre a linkre.

 

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!