szerző:
hvg.hu

Újabb hírek érkeztek a Samsung következő csúcstelefonjáról, a Galaxy Note9-ről.

Év elején a Galaxy S család új tagja, az év második felében pedig a Note vonulat újdonságát mutatja be csúcstelefonként a Samsung. Ennek megfelelően a Note9-re jó pár hónapot kell még várnunk, azonban rendszeresen érkeznek a hírek arról, mire is számíthatunk.

Legutóbb például az derült ki, hogy a míg a Galaxy Note8-nak 6,3”-es volt a kijelzője, addig a Note9-é „nagyobb” lesz, most 6,4”-es megjelenítőről hallani. Ez persze nem túl nagy változás, annál nagyobb az eltérés az akkumulátornál, amely a Note8 esetében 3300 mAh-s volt, míg a Note9-nél 4000 mAh-s lehet. Ez pedig már komoly többletet jelenthet a hálózatfüggetlen működési időben.

Emellett persze azt is jelezheti, hogy nagyobb lett a hely a motorháztető alatt, ami viszont arra utalhat, hogy az ujjlenyomat-olvasót a kijelzőbe integrálták. Több szakértő is úgy gondolja viszont, hogy egy ilyen megoldás még nem áll majd rendelkezésre a Galaxy Note9-hez, így a kissé nagyobb kijelző és a termetesebb akku a készülék növekedéséhez vezethet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!