szerző:
hvg.hu

Újabb hírek érkeztek a Samsung következő csúcstelefonjáról, a Galaxy Note9-ről.

Év elején a Galaxy S család új tagja, az év második felében pedig a Note vonulat újdonságát mutatja be csúcstelefonként a Samsung. Ennek megfelelően a Note9-re jó pár hónapot kell még várnunk, azonban rendszeresen érkeznek a hírek arról, mire is számíthatunk.

Legutóbb például az derült ki, hogy a míg a Galaxy Note8-nak 6,3”-es volt a kijelzője, addig a Note9-é „nagyobb” lesz, most 6,4”-es megjelenítőről hallani. Ez persze nem túl nagy változás, annál nagyobb az eltérés az akkumulátornál, amely a Note8 esetében 3300 mAh-s volt, míg a Note9-nél 4000 mAh-s lehet. Ez pedig már komoly többletet jelenthet a hálózatfüggetlen működési időben.

Emellett persze azt is jelezheti, hogy nagyobb lett a hely a motorháztető alatt, ami viszont arra utalhat, hogy az ujjlenyomat-olvasót a kijelzőbe integrálták. Több szakértő is úgy gondolja viszont, hogy egy ilyen megoldás még nem áll majd rendelkezésre a Galaxy Note9-hez, így a kissé nagyobb kijelző és a termetesebb akku a készülék növekedéséhez vezethet.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!