szerző:
hvg.hu

Bár egy koncepcióvideó még nem a valóságos eszközt mutatja, készítői a vágyaikon kívül a kiszivárgott információkat is felhasználják. Az alábbi videó a jövő év elején várhatóan megjelenő Galaxy S10 egy elképzelt változatát vetíti elénk.

Még nem tudni pontosan, hogyan fogják nevezni a Galaxy S sorozat következő tagját (hallhattunk már a sorozat átnevezéséről), de azért most maradjunk meg a Galaxy S10 névnél. Ezt a telefont képzelte el a Concept Creator csapata, és könnyen lehet, hogy amit látunk nem is lesz messze a valóságtól.

A telefon szerintük fémből és üvegből készül, és a hátoldali duplakamera függőleges elrendezésű lesz. A telefonon lesz (alul) C típusú USB port és 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó. A bekapcsoló gomb a 6,3"-es kijelző jobb oldalára került, a hangerő-szabályozó és a Bixby gombja pedig az átellenes oldalra, de arra azért ügyeltek, hogy jól megkülönböztethető legyen az egyik a másiktól.

Különösen szembeötlő, hogy mennyire vékonyak a keretek, oldalt szinte nem is léteznek, de alul és felül is vékonyabbak, mint a Galaxy S9 esetében. A koncepcióvideó jó pár színváltozattal is számol, így elképzel piros, ezüst, kék és fekete Galaxy S10-et is.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!