szerző:
hvg.hu

A Google néhány héten belül mindenkinél átpöccinti majd a kapcsolót, így csak a ráncfelvarráson átesett és új funkciókkal ellátott Gmailt lehet majd elérni.

Alig egy hónap telt el azóta, hogy a Google a Gmail történetének eddigi legnagyobb ráncfelvarrásával állt elő. A fejlesztők rendesen átdolgozták a kliens kinézetét, és jó néhány új funkciót is hozzáadtak a levelezőhöz, amitől kényelmesebb használatot remélnek. A fejlesztést május elejére már mindenki megkapta, az "új Gmailt" viszont be is kell kapcsolni – hogy hogyan, azt itt mutattuk meg. Úgy tűnik azonban, hogy hamarosan senkinek sem kell majd a kapcsolót keresgetnie.

A Google fejleszői nemrég bejelentették: hamarosan mindenki levelezője átvált majd az új dizájnra, a régire pedig nem lesz lehetőség visszaváltani. A tervek szerint mindez júliusban megy majd végbe, vagyis néhány héten belül megtörténik az átállás.

©

Hogy pontosan milyen funkciókra lehet számítani az újragondolt Gmailben, arról itt írtunk bővebben.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Csatlakozzon a HVG Pártoló Tagsághoz!

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!