szerző:
hvg.hu

Egy zsák krumplival a fején épp hazafelé tartott egy nyolcadik hónapban lévő afrikai nő, amikor ismeretlenek megtámadták. A brandenburgi rendőrség vizsgálja, hogy rasszista motivációja volt-e a támadóknak, akiknek sikerült elmenekülniük.

Több férfi vitt földre egy 21 éves, szomáliai terhes nőt a németországi Bad Belzigben. A férfiak meg is rugdosták a nyolcadik hónapban lévő nőt – számolt be a Focus online.

Az ismeretlenek egy menekültszálló közelében támadtak a nőre. A brandenburgi rendőrség vizsgálja, hogy rasszista motivációi voltak-e a tetteseknek.

A fiatal afrikai nőt szerda délután rugdosták meg, amikor hazafelé tartott egy szupermarketből. A támadók lerúgták a fején hordott krumplival teli zsákot is, majd elmenekültek. A nőt kórházba vitték, egyelőre nem tudni, milyen sérüléseket szenvedett.

HVG Pártoló Tagság program

Több mint 1 milliós olvasótáborunk zöme már a digitális, ingyenes tartalmainkból tájékozódik. Az ezt lehetővé tevő hirdetéseken alapuló üzleti modellre azonban nagy nyomást helyeznek a technológiai vállalatok és a független médiát ellehetetlenítő politika.
Azért, hogy továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki olvasóinkat Pártoló Tagsági programot indítunk. Tagjaink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, illetve számos előnyt élvezhetnek.
Csatlakozzon programunkhoz, vagy támogasson minket egyszeri hozzájárulással!