szerző:
hvg.hu

London egyik népszerű játszóterénél akkora patkányt találtak mint egy kisgyerek.

Egy hatalmas, körülbelül 120 cm hosszúságú patkányt találtak London egyik legnagyobb játszóterénél.
Viszonyításképpen egy első osztályos gyerek ilyen magas.

Az állatot egy bokornál találták meg. A játszótér mögött egyébként vasúti sínek találhatóak.

Az állatot megtaláló Tony Smith azt nyilatkozta, hogy környéken többször láttak már hasonló nagyságú állatot, de így is megdöbbentő volt a látványa. Amikor feltöltötte a közösségi oldalára a fotót,amin a halott állattal látható, a barátai egyszer undorodtak, és nem akarták elhinni, amit látnak.

Smith felhívta a figyelmet arra, hogy ugyan rengeteg patkányméreg van kihelyezve a környéken, de az állatok a méretük miatt, szinte teljesen immunisak már rá.

 

2016. március 11. 13:57

Shudder.

Posted by The Telegraph on Friday, 11 March 2016

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!