szerző:
hvg.hu

Két robbanás történt egy limai kórházban, a golyóálló mellényt viselő elkövető is megsérült, őt is abban a kórházban ápolják, ahol tettét véghez vitte.

Húszan megsérültek, ketten közülük súlyosan, amikor két táskába rejtett bomba robbant fel egy kórházban, a fővárosban, Limában, magyar idő szerint kedden késő este.

A rendőrség szerint a bombákat egy férfi rejtette el a limai Ricardo Palma Kórházban, egyet az egyik laboratórium ajtajában és egy másikat a parkolóban.

A robbanásban az elkövető sérült meg a legsúlyosabban, őt is abban a kórházban ápolják, ahol tettét végrehajtotta. Nem volt nehéz rájönni, hogy ő volt a robbantó, mivel golyóálló mellényt viselt – írja az actualidad.rt.com.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!