szerző:
hvg.hu

A cseh márka kisautója enyhén módosított designnal és modernizált technikával támad.

A márciusi Genfi Autószalonon debütált ráncfelvarrt Skoda Fabia első példányait hamarosan átvehetik a magyar vásárlók. Az új modell már elérhető a gyártó online konfigurátorában, mely szerint a legolcsóbb Cool kivitel 3,24 millió forintos alapáron nyit: ezért a pénzért egy 75 lóerős 1 literes MPI benzinmotorral és 5 fokozatú kéziváltóval szerelt Fabia lehet a miénk. Ugyanez kombiként minimum 3,48 millió forintba kerül.
©

Amennyiben 95 lóerős 1 literes TSI motorral és ugyancsak 5 fokozatú manuálváltóval választjuk a Fabiát, akkor 4 millió forintot kell a kasszában hagynunk, Clever felszereltségi szint mellett. A 110 lóerős 1 literes TSI motorral és hatsebességes kéziváltóval szerelt Clever modell alapára 4,24 millió forint, ha pedig ezt a motort egy 7 fokozatú DSG automataváltóval párosítjuk össze, akkor 4,67 millió forint a kocsi alapára.

©

A csúcsot a 110 lovas 1 literes TSI motoros és DSG váltós Monte Carlo jelenti, melynek árcéduláján 5,8 millió forintos összeg olvasható. Dízelmotor már nem rendelhető a több fronton is felfrissített új Fabiába és egyelőre RS sportváltozat sincs belőle, de ez utóbbi 2020-ban történő visszatérésére már kaptunk ígéretet.

©

 

©

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!