szerző:
hvg.hu

A Design Epicentrum Manufacture a sportkocsikra emlékeztető íróasztalok gyártására specializálódott, amiket kifejezetten gazdagoknak készítenek.

Nem ritka, hogy egy autórajongó nemcsak a járművével szeretné kifejezni, mennyire szereti a kocsiját, különböző kiegészítőkkel is közölni akarja ezt a tényt a külvilággal. Ezen igény kiszolgálására egy komplett iparág épült, gondoljunk csak arra az olasz kávéfőzőre, amit egy Forma–1-es motor ihletett meg, egy lengyel cég pedig különleges bútorok gyártásával próbálja elnyerni a vásárlók szívét. Egész pontosan irodai íróasztalok készítésével.

A Carscoops beszámolója szerint a Design Epicentrum Manufacture nevű cég egy Lamborghini Aventador elejét másolta le a megszólalásig élethű módon, amit egy íróasztal kialakításához használt fel. Az egyetlen dolog, ami hiányzik róla, az az autógyártó emblémája a motorháztető elejéről és a kerekekről, ennek használatához valószínűleg nincs joga a cégnek. Ettől eltekintve az egész úgy, ahogyan van zseniális.

©
©

A bútor 1900 mm széles, 1600 mm mély és 800 mm magas. A kézzel készített asztal üvegszálas borítást kapott, a készítőnél pedig 200 különböző színből lehet választani. A látványt még a "fényszórók" megvilágításával is meg lehet dobni.

©
©

A termék limitált szériás, összesen 44 darabot készítenek belőle. Ennek megfelelően meglehetősen borsos az ára: 30 ezer eurót kérnek el érte, ez 9,7 millió forintot jelent. Igaz, ez még mindig sokkal-sokkal olcsóbb, mint az igazi Aventador. A főnöknél viszont nagyon be lehet majd vágódni vele.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Autó rovatának Facebook-oldalát.

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen HVG pártoló tag!

A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Tagjainknak heti exkluzív hírlevelet küldünk, rendezvényeket kínálunk, a könyveinkre és egyéb termékeinkre pedig komoly kedvezményt adunk. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! „Amikor annyira eluralkodik a mindennapi életünkön a virtualitás, üdítő igazi emberi kapcsolatokat építeni.”
K. Erna – Pártoló tag


„Régóta olvasom a HVG-t és cikkei között mindennap találok érdekfeszítőt!”
H. Szabolcs - Támogató
Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
A HVG Pártoló Tagság programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek szerkesztőségünkhöz, és támogatásukkal segíthetik, hogy újságírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhat a minőségi újságíráshoz! Csatlakozzon programunkhoz, támogassa munkánkat egyszeri hozzájárulással vagy fizessen elő a hetilapra!
Valami félrecsúszott - mellbevágó adatok a Párbeszéd-politikus posztjában

Valami félrecsúszott - mellbevágó adatok a Párbeszéd-politikus posztjában

Fotók: mint egy durva sci-fi játékban, úgy dolgoznak az amerikai katonák

Fotók: mint egy durva sci-fi játékban, úgy dolgoznak az amerikai katonák

Megint ukránozik és határontúlizik a DK

Megint ukránozik és határontúlizik a DK

Új műfajt talált az orosz propaganda a hírmanipulálásra

Új műfajt talált az orosz propaganda a hírmanipulálásra

Ezt az új Chrome-funkciót sokan használni fogják

Ezt az új Chrome-funkciót sokan használni fogják

A városban élő patkányok igazi gourmet-k a vidékiekhez képest

A városban élő patkányok igazi gourmet-k a vidékiekhez képest