Allianz

Ne csak az autója, a biztosítója is legyen menő!

Ha végre megvan álmaink autója, akkor már csak a megfelelő biztosítás kiválasztására van szükségünk. Erre is érdemes időt szánni, alaposan összevetve az ajánlatokat. Igaz, akkor sincs baj, ha később megbánjuk a döntésünket, hiszen évente egyszer meglévő biztosítónkat újra cserélhetjük.

Allianz

Nem is gondolná, mennyit bukhat, ha biztosítás nélkül autózik!

Több mint 86 ezer – gondolná, hogy ennyi autó nem rendelkezett a törvényben kötelezően előírt biztosítással? A nem kötelező, csak ajánlott cascót pedig a gépjárművek alig egyötödére kötötték meg, noha e díjának a sokszorosát lehet bukni egy súlyosabb közúti balesetben.

hvg.hu Autó

Három biztosító kaszál a magyar autósokon

A K&H, az Union és az Allianz biztosítóknál kötötték eddig az összes új szerződés kétharmadát az idei kampány első két napjának adatai szerint. Az átlagdíj 18 százalékkal drágult tavalyhoz képest.

hvg.hu Gazdaság

Figyelem: Nem mindig fizet a biztosító a viharkárra

A biztosítók szerint egyre gyakoribbak a hirtelen nagy erejű viharok, amelyek sokszor járnak jégesővel és villámcsapásokkal. Kellő odafigyelés híján sokan csalódnak, ha arra számítanak, lakásbiztosításuk révén megfelelő térítést kaphatnak. Az Azénpénzem figyelmeztet.

MTI Itthon

Hókáosz Magyarországon: ostromolják a biztosítókat

Az AEGON Magyarország Zrt.-hez hétfő délutánig közel 1300 kárbejelentés érkezett. A vagyonbiztosítási bejelentések mintegy négyötöde viharkár, de sok bejelentés érkezett a megromlott élelmiszerek miatt is. Az Allianzhoz vasárnap estig közel 500, időjárással összefüggő kárbejelentés érkezett, de társaság arra számít, hogy a bejelentések száma a több ezret is elérheti.

MTI Vállalkozás

Allianz: a magyar cégek a katasztrófáktól tartanak legjobban

A világban az üzemszünet és a beszállítói lánc megszakadását tartják a cégek a legkomolyabb üzleti kockázatnak 46 százalékban, míg Magyarországon a természeti katasztrófát (67,5 százalék), valamint a tűz- és robbanásveszélyt (40 százalék) - közölte az Allianz globális felmérésének eredményét magyar leányvállalata csütörtökön az MTI-vel.

1 2 3

A címlapról ajánljuk