Gergely Márton - Tóth Richárd Itthon

Fülke: Az LMP vagy Trump csinált nagyobb ostobaságot?

Elfelejtett megérkezni a politikai uborkaszezon, a bel- és a külpolitikai is pezseg. Itthon megemelték saját fizetésüket a politikusok, az LMP elkezdte felzabálni önmagát, külföldön pedig Trump ámokfut. Ez a hvg.hu közéleti podcastja.

HVG Világ

Trump és Putyin: a világpolitikai troll és a hacker

Kész lerombolni az USA és szövetségesei által felépített világrendet, aláásni a NATO-t és magára hagyni Európát Donald Trump, aki egy katasztrofális orosz–amerikai csúcstalálkozó után tért vissza Washingtonba. Európai útján még a vele barátságos sajtó szerint is azt bizonyította, hogy számára nem Amerika, hanem önmaga az első.

hvg.hu Itthon

Orbán nagy napja: Trump vele példálódzott, mielőtt Putyin fogadja

Donald Trump amerikai elnök egy interjúban elárulta, hogy újra akar indulni az elnökválasztáson 2020-ban, és szerinte nincs senki, aki le tudná őt győzni. Az interjúban Trump szót ejt az európai migrációról is, és ezzel összefüggésben említést tesz a többi között Magyarországról.

hvg.hu Élet+Stílus

John Cleese helyre tette a saját magától elszállt Trumpot

A brit komikus és író, a Monty Python tagja és egyebek mellett a Waczak szálló sztárja elegánsan felvilágosította azokat, akik esetleg azt gondolták eddig, hogy a britek kedvelik Donald Trumpot. Akár maga az amerikai elnök is nyugodtan érezheti úgy, hogy Cleese Facebook-posztja neki is szól. Sőt.

1
5 6 7 8 9
99

A címlapról ajánljuk