MTI Gazdaság

Tovább gyengült a forint estére

Mérsékelten tovább gyengült a forint estére a kora esti és a délutáni értékéhez képest a főbb devizákhoz viszonyítva a bankközi devizapiacon.

MTI Gazdaság

279 forintnál drágább az euró

Árnyalatnyit gyengült a forint szerdán délelőtt, az eurót tíz órakor 279,26 forinton, míg reggel hét óra előtt 278,94 forinton jegyezték a bankközi deviza kereskedelemben a kedd esti 279,04 forint után.

MTI Gazdaság

296 forint alatt az euró

Az euróval együtt jelentősen erősödött a forint a bankközi devizapiacon délig, az eurót 12 órakor 295,71 forinton jegyezték.

MTI Gazdaság

299 forint körül mozog az euró

Alig változott a forint árfolyama kedden délelőtt a bankközi devizapiacon, az eurót 298,70 forinton jegyezték, csaknem ugyanazon a szinten, mint reggel, hétfőn este 299,10 forint volt.

MTI Gazdaság

Megugrotta a 303 forintot is az euró

Tovább gyengült az euró szerdán, majdnem kétéves mélypontjára gyengült a dollárhoz képest, a forint árfolyama is esett, átmeneti, kis erősödés után délután fél ötkor az euró rövid időre ismét 303 forint fölé emelkedett, délután háromnegyed ötkor 302,99 forintot ért.

MTI Gazdaság

Gyengült a forint

Gyengült a forint péntek reggelre; az eurót péntek délelőtt negyed tizenegykor 297,62 forinton jegyezték a bankközi deviza kereskedelemben a csütörtök délutáni 296,22 forinttal szemben.

MTI Gazdaság

Gyengült a forint, de nem Schmitt miatt

A bankközi devizapiacon a forint hétfőn délelőtt előbb a térségbeli devizákkal együtt erősödött a növekvő befektetői kockázatvállalási hajlandóság hatására, később azonban gyengülni kezdett, és végül a régiós társakhoz képest alulteljesített.

1 2 3 4

A címlapról ajánljuk