hvg.hu Gazdaság

És akkor Brüsszelben az asztal szélére ültették Orbánt

Nagy egyezkedés ment az EU menekültpolitikájának további lépéseiről; 330 forintot is kellett adni egy euróért; kiderült, hogy évente 150-szer hibásodott meg a 15,5 milliárdért vett vasúti biztosítóberendezés. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója

hvg.hu Én és a Cégem

Aligha lesz Mordor szeme a NAV új fegyvere

A számlázóprogramok NAV-hoz való bekötésétől azt várják, hogy a hatóságnak így minden számlára lesz rálátása. Az adótanácsadók és könyvviteli szolgáltatók érdekképviselete szerint ez azonban jogi és gyakorlati akadályokba ütközik, ráadásul továbbra is megkerülhető marad.

hvg.hu Gazdaság

Brutális szemétdíj jöhet

Ősszel egyszerre érkezhet a háztartásokhoz fél év szemétszállítási díja. Addig ugyanis úgy néz ki, nem tudja megoldani a zsámlázást az államosított szemétcég.

Szabó M. István Gazdaság

Brutálisat emel a Telenor

Egyoldalú szerződésmódosításról értesítette üzleti ügyfeleit a Telenor Magyarország. A körülményekre hivatkozva végrehajtott áremelés ráadásul két új fizetési tételt is tartalmaz, ami egy közepes méretű cégnél könnyen több tízezer forinttal növelheti meg a havi kiadásokat.

hvg.hu Vállalkozás

Tiltakoznak a könyvelők

A vállalkozásoknak november 15-ig le kell jelenteniük az adóhatóságnak, milyen számlázási programot használnak.

MTI Vállalkozás

Számlázás miatt bírságolták meg az E.ON-t

A MEKH-hez több fogyasztói jelzés érkezett, amelyek szerint az E.ON által kibocsátott, 2013. júliust követő részszámlákban az elszámolt mennyiség indokolatlanul eltér a korábban kiszámlázott mennyiségektől. 3 millió forintra bírságolták a vállalatot.

MTI Itthon

Számlákról kapta a legtöbb panaszt a hírközlési biztos

Több kifogással is éltek az elmúlt negyedévben a hírközlési biztoshoz forduló ügyfelek. Sok probléma adódott a számlákkal, de többen az ügyfélszolgálatokkal is elégedetlenek voltak, a számhordozással azonban nem volt gond – írta a Napi Gazdaság.

1 2

A címlapról ajánljuk