szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Valószínűleg ez volt az exfocista életének egyik legkínosabb tíz perce.

Március elején a Los Angeles Galaxy szezonnyitó mérkőzése előtt felavatták a klub korábbi sztárfocistájának, David Beckhamnek a szobrát, hogy így tisztelegjenek munkássága előtt.

Csakhogy Beckham nem tudott róla, hogy James Corden a The Late Late Show kedvéért készíttetett egy hamis szobrot is, hogy a privát leleplezésen jól megszívassa.

Mikor Beckham megérkezett, még nagyon izgatott volt, csak akkor sikerült kicsit lelombozni, amikor "tiszteletük jeléül" pályafutásának legszebb pillanatait vágták össze egy videóban: rajta vannak a felvételen a focista legnagyobb esései, elrontott szabadrúgásai és szabálytalanságai.

James Corden csak ezután küldte be a szobor "készítőjét", hogy együtt leplezzék le az életnagyságú, elképesztően ronda alkotást, amin Beckhamnek hatalmas álla és óriási feneke van.

A korábbi sztárfocista iszonyúan frusztrált lett a szobortól, azt mondogatta, hogy egyáltalán nem is hasonlít rá, és hogy az előzetes megbeszélésen nem ebben a beállásban egyeztek meg. Cordenék akkor tették fel az i-re a pontot, amikor jött egy villástargoncás, majd felborította és összetörte a szobrot. Beckham ezt megköszönte, majd úgy tűnt, mérgében ott is hagyja az összejövetelt, mire berohant a stáb, és közölték vele, hogy mindez csak átverés volt (érdemes megnézni a teljes videót):

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

Az index.hu eddigi szerkesztősége lényegében megszűnt létezni, az ország elveszítette a legolvasottabb online felületét. Ez a független magyar sajtóra és a tájékozódás szabadságára mért eddigi legsúlyosabb csapások egyike. A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, hogy minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Megjött a telefon, amit 23 perc alatt lehet maximumra tölteni

Megjött a telefon, amit 23 perc alatt lehet maximumra tölteni

Lövések dördültek a Fehér Háznál, Trumpot kivitték a sajtótájékoztatóról

Lövések dördültek a Fehér Háznál, Trumpot kivitték a sajtótájékoztatóról

Polt a cégbírósághoz küldte Vadait egy MTÜ-s összeférhetetlenség miatt

Polt a cégbírósághoz küldte Vadait egy MTÜ-s összeférhetetlenség miatt