szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Az olasz hatóságok nem zárják ki, hogy gyilkosság áldozata lett a 33 éves Imane Fadil, aki azzal szerzett magának hírnevet, hogy rendszeres vendége volt az egykori olasz miniszterelnök, Silvio Berlusconi által szervezett „bunga-bunga” szexpartiknak.

A marokkói származású modell március elsején halt meg egy milánói kórházban, miután gyomorfájdalmak miatt kezelni kezdték őt. Amikor Fadil kezelése elkezdődött, a modell ismerősei azt mondták ügyvédjének, hogy Fadilt valószínűleg megmérgezték. Fadil volt az egyike azoknak a „bunga bunga” résztvevőknek, akik 2012-ben a bíróság előtt vallottak arról, voltak-e- kiskorú prostituáltak is a szexpartikon. Berlusconit első fokon elítélték, majd végül felmentették. Később a politikust adócsalás miatt marasztalták el, s közmunkára ítélték. Franceso Greco milánói főügyész szerint több rendellenességet találtak Fadil orvosi dokumentációjában. „Az orvosok nem állapították meg, hogy mi okozta a halált” – idézte az ügyészt a BBC.

Imane Fadil akkor halt meg, amikor könyvet írt életéről, s a hatóságok most megvizsgálják a kézirat tartalmát is.

Berlusconi tekintélyét alaposan megrengették a „bunga-bunga” partik, még úgy is, hogy váltig állította bár sohasem volt szent, sohasem fizetett nőknek a szexért. „Sohasem értettem, mi öröm van abban, ha kihagyja valaki a hódítás élvezetét” – magyarázta a politikus.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Világháborús bomba miatt zárják le a Kerepesi utat

Világháborús bomba miatt zárják le a Kerepesi utat

Index: Egymillió orosz vakcinát vehet Magyarország

Index: Egymillió orosz vakcinát vehet Magyarország

"Legszívesebben fel sem kelnék, csak tavasszal" - Most a téli depresszió is nehezebb

"Legszívesebben fel sem kelnék, csak tavasszal" - Most a téli depresszió is nehezebb