szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Egy kozmetikai cég kereste meg, ő pedig szeretné inspirálni a korosztályát, így elvállalta.

Ha a L’Oreal Helen Mirrent használja reklámarcnak, akkor a 67 Pataki Áginak is van keresnivalója a plakátokon. Ez a logika állhat a felkérés mögött, amelyet egy kozmetikai cégtől kapott Magyarország egykor legismertebb modellje, Pataki Ági filmproducer. „Nagyon úgy tűnik, hogy van ebben valami sorsszerűség. Nem csak a fiatalság lehet érték, és pontosan ezért is vállaltam el a felkérést, szeretném inspirálni a korosztályomat. Persze nem hiszem, hogy ugyanolyan maradtam, mint régen, de hátha még mindig érdekes vagyok. Ősszel indulunk on­line és a tévében is a reklámokkal, augusztus végén lesz egy forgatás, és készülnek rólam fotók. Kicsit izgulok, milyen lesz a fogadtatása, hiszen itthon még szokatlan, hogy idősebbeket is használjanak kozmetikai reklámarcként. De nagyon várom” – mondta a Borsnak.

Pataki Ági azt mondja, ha ugyanolyan véletlenszerűen belecsöppenne a modellkedésbe, mint annak idején, valószínűleg most is kipróbálná: „Ebbe a világba akkoriban mindenki csak úgy belekapott, és egy-két hónapra, maximum egy évre terveztük. Az, hogy húsz évig maradtam a pályán, annak is köszönhető volt, hogy nagyon gyorsan ismertté váltam, és rengeteg munkám lett”. Ami a modellszakmát illeti, Pataki Ági meghatározna egy alsó korhatárt, „hiszen nehéz megállapítani valakiről, hogy elég érett-e erre a fajta kiszolgáltatottságra, szabadságra és elszakadásra, ami ezzel jár”. Mihalik Enikőtől és Palvin Barbarától egyébként el van ájulva.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Túl kiváncsi volt az amerikai kémrepülő - üzenték az oroszok egy Szu-27-essel

Túl kiváncsi volt az amerikai kémrepülő - üzenték az oroszok egy Szu-27-essel

392 ezer forintos átlagkeresetet mért a KSH

392 ezer forintos átlagkeresetet mért a KSH

Csehország már lazít a járvány elleni szabályokon

Csehország már lazít a járvány elleni szabályokon