szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Nyolc év után, néhány adás erejéig, Szalay Balázs társaságában visszatér az RTL Klub képernyőjére az ismert sportriporter – írta a media1.

Visszatér a képernyőre Szujó Zoltán, az RTL Klubon a Dakar-rali eseményeit kommentáló késő esti adásokban vesz részt Szalay Balázzsal, aki 14 Dakaron indult már el, állandó szakértőként elemzi majd a napi eseményeket.

Szujó 8 év után tér vissza az RTL Klub képernyőjére. Idén tavasszal egyébként Szujó még a köztévén közvetítette a Forma-1-es versenyeket, de májusban elváltak egymástól.

A Dakar-rali összefoglalói január 4. és 19. között kerülnek műsorra.

A media1 megemlítette, hogy bár 2011 óta először idén nem lesz magyar induló, a sivatagi futamok így is izgalmasak lesznek. Január 5-től 12 versenynapon és egy pihenőnapon keresztül mérik össze tudásukat és bátorságukat a világ legismertebb tereprally versenyzői. 2020 szenzációja, hogy a tavalyi győztes csapattal rajthoz áll a Forma-1 kétszeres korábbi világbajnoka, Fernando Alonso is, akinek ez lesz az első Dakarja.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Használja a Spotify-t? Önnek is készített egy személyes összefoglalót

Használja a Spotify-t? Önnek is készített egy személyes összefoglalót

A fertőzöttek és halálos áldozatok napi száma is tovább nőtt Olaszországban

A fertőzöttek és halálos áldozatok napi száma is tovább nőtt Olaszországban

Tizenegy gyermek halt meg a jemeni támadásokban

Tizenegy gyermek halt meg a jemeni támadásokban