szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

De lesz helyettük rend, család és innováció!

Csatlakozz te is a Fidelitashoz! – hirdeti Facebook-fotón a Józsefvárosi Fidelitas. A toborzáshoz egy szemléletes, fiatalos grafika is készült, csak hogy a csatlakozók tisztában legyenek azzal, hogy mihez is csatlakoznak. És persze, hogy mihez nem.

Amikor egy kommentelő rákérdezett, hogy a mémesített Drake miért húzódik el a rajzon az LMBTQ-felirattól, a Józsefvárosi Fidelitas azt választolta:

mert nem értünk egyet a genderpropagandával és a melegházasság legalizálásával.

Ugyanaz a kommentelő a válaszában felvetette, hogy a betűszó "a kisebbségi embert magát jelöli, akiket Isten melegnek, leszbikusnak, biszexuálisnak, transzneműnek, ... teremtett. Feltételezem a szervezet nem maguktól a szexuális kisebbségektől húzódik el így" - írta.
Rövid kitérő után a Fidelitas megpróbálta megmagyarázni, mire gondoltak: "Nem azt írtuk, hogy LMBTQ közösség vigyázz. LMBTQ az egy mesterségesen kreált mozaikszó, önmagában az ideológiát, meg a propagandát jelöli, amit a média, meg a szélsőséges szervezetek kreálnak. Nekünk azzal alapvetően semmi bajunk nincs ha egy személy melegnek vagy transzneműnek vallja magát, bár utóbbi valóban bizarrnak hat."

Ugyanaz a kommentelő a válaszában felvetette, hogy a betűszó „a kisebbségi embert magát jelöli, akiket Isten melegnek, leszbikusnak, biszexuálisnak, transzneműnek, ... teremtett. Feltételezem a szervezet nem maguktól a szexuális kisebbségektől húzódik el így.”

Rövid kitérő után a Fidelitas megpróbálta megmagyarázni, mire gondoltak: „Nem azt írtuk, hogy LMBTQ-közösség, vigyázz. LMBTQ az egy mesterségesen kreált mozaikszó, önmagában az ideológiát, meg a propagandát jelöli, amit a média, meg a szélsőséges szervezetek kreálnak. Nekünk azzal alapvetően semmi bajunk nincs, ha egy személy melegnek vagy transzneműnek vallja magát, bár utóbbi valóban bizarrnak hat.”

A kommenthuszároké a jövő.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Újpesti címervita: az Alkotmánybíróság az UTE-nak adott igazat

Újpesti címervita: az Alkotmánybíróság az UTE-nak adott igazat

Már 2025-ben jön az első elektromos Ferrari

Már 2025-ben jön az első elektromos Ferrari

Az áltudományok nagyágyúi: Schobert Norbi, Gődény és Kásler is a Laposföld-díj idei finalistái között

Az áltudományok nagyágyúi: Schobert Norbi, Gődény és Kásler is a Laposföld-díj idei finalistái között