szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A franchise-nak nagyon fontos az ország, de kénytelenek voltak így dönteni.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában
Elhalasztják a a koronavírusjárvány miatt a Nincs idő meghalni című új Bond-film áprilisra tervezett premierjét és promóciós turnéját - írja a Variety.
A Daniel Craig főszereplésével készült filmet áprilisban mutatják be az észak-amerikai mozik.

Elhalasztják a koronavírusjárvány miatt a Nincs idő meghalni című új Bond-film áprilisra tervezett premierjét és promóciós turnéját Kínában – írja a Variety.

A kínai mozik nagy része bezárt az elmúlt hónapban, és egyelőre nem tudni, mikor nyithatnak ki újra. Ha áprilisban a vírus enyhülne kicsit, és a mozik újra fogadnák a nézőket, a rajongók akkor sem találkozhatnának a sztárokkal, a stáb ugyanis azt a tanácsot kapta, hogy egy ideig most ne utazzanak Kínába.

A Variety hozzáteszi: Kína jelenti az egyik legfontosabb tengerentúli piacot a Bond-franchise számára.

A koronavírusnak jelenleg több mint 70 ezer fertőzöttje és több mint 1800 halálos áldozata van.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!