szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Miről szól ez a dalt szerinted? – ezzel a kérdéssel kezdeményez irodalmi eszmecserét a lányával a művész.

Kovács Ákos énekes-előadóművész YouTube-oldalán bukkant az Index arra a videóra, amely még jóval a koronavírus-járvány tetőzése előtt került fel az internetre, de már benne van minden, ami a karanténéletünkre hatalmas súllyal nehezedett.

Mint sok más, közönség nélkül maradt művész, Ákos is karanténnaplóval/videókkal jelentkezett az elmúlt hetekben, ennek keretében pedig mi más adta volna a hátteret, mint az otthona. Ebben a videóban konkrétan a családi nappaliba hívják a nézőket, és természetesen nem marad el a család.

A családfő mellett ezúttal a nagylánya, Anna jut szerephez egy közös koncert erejéig, és némi szövegelemzéssel és irodalmi fejtegetéssel még az érettségi fílingjét is megidézik. Az Index vette észre, hogy 5:31-től konkrétan Ákos dalszövegeit kénytelen apai ösztönzésre elemezni a lánya, aki egy biológia- sőtt hittan órán találja magát ezek után. (Azzal azért sok tudós vitakozni, hogy az embriók gondolkodnak és beszélgetnek.)

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
EMA: A Johnson & Johnson vakcináinak igen ritka mellékhatása lehet a vérrögképződés

EMA: A Johnson & Johnson vakcináinak igen ritka mellékhatása lehet a vérrögképződés

Öt éve halt meg Prince, de mindjárt új lemeze jelenik meg

Öt éve halt meg Prince, de mindjárt új lemeze jelenik meg

Lewis Hamilton: George halála nem volt hiábavaló

Lewis Hamilton: George halála nem volt hiábavaló