szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Fluor Tomiék nem kérnek az állami pénzből, azt a többieknek szánják.

„Örülünk a lehetőségnek, még nem adtunk választ a felkérésre, egy kikötésünk volt, a pénz a zenekar többi tagjának menjen az utolsó forintig. Én és Diaz nem szeretnénk kivenni a ránk eső részt” – nyilatkozta a Blikknek Fluor, aki több mint 30 fős stábért felel.

Mint írtuk, a kormány a koronavírus miatt válságba került zeneipart segíti más mellett azzal, hogy 5,3 milliárd forintból 150 raktárkoncertet finanszíroznak. E koncerteken dolgozó háttéremberek „kiemelkedő gázsit kapnak”, közönség nem lesz, a koncerteket rögzítik. Hogy miért kell üres csarnokban ezeket a koncerteket megrendezni, az nem világos, hiszen a szabályok szerint akár 499 fő élőben is élvezhetné ezeket.

Ráadásul a zenekarok is jobban járnának, hiszen egy koncert közönség nélkül még jó pénzért sem lehet túl nagy élmény nekik.

Tóth Vera, Tóth Gabi, Demjén Rózsi és a Tankcsapda biztosan a támogatottak között van, de a lista folyamatosan bővülni fog.

A lebonyolítást és a felvételek terjesztését a Magyar Turisztikai Ügynökség koordinálásával az Antenna Hungária gondoskodik.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Kirúgták a takarítót, aki megvert egy 16 éves pécsi diákot

Kirúgták a takarítót, aki megvert egy 16 éves pécsi diákot

Gfk: Terjed a környezettudatos vásárlás

Gfk: Terjed a környezettudatos vásárlás

Menesztették a Mainz vezetőedzőjét, de állítólag nem Szalai Ádám ügye miatt

Menesztették a Mainz vezetőedzőjét, de állítólag nem Szalai Ádám ügye miatt