szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Elmondása szerint békére lelt, amikor otthagyta a színészkedést.

Cameron Diaz nemrég Gwyneth Paltrow In goop Health: The Sessions című online műsorában vett részt videochaten keresztül, ahol szó esett a színésznő borüzletéről (Cameron Diaz még júliusban jelentette be, hogy egy barátnőjével létrehoz egy borkollekciót Avaline néven), arról, hogyan változott meg mentálisan az évek múlásával, és hogy milyen hatással volt a karrierje az egészségére és a kapcsolataira.

Diaz elmondta, hogy már mást akar az élettől: sokáig és keményen dolgozott, filmeket készített, és ez egy olyan daráló volt a számára, amely mellett nem volt ideje a magánéletére.

Amikor megkérdezték, hogy mit érzett, amikor visszavonult a filmezéstől, azt mondta: a lelke végre békére lelt. A volt színésznő elmondta, azért hagyott fel a színészettel, hogy több ideje legyen a családjára és a barátaira, miután az életének bizonyos részeit más emberek irányították sok éven át.

„Ha filmet csinálsz, annál nincs jobb kifogás – a kezükben vagy. Napi 12 órát dolgozol hónapokon át, és semmi másra nincs időd” – mondta Diaz. „A színészeket gyerekként kezelik” – mondta, és hozzátette, ez egy olyan pozíció, amelyben mindent más intéz el nekik. A sztár azonban sosem érezte jól magát ebben az életformában, és muszáj volt, hogy újra a saját kezébe vegye a dolgokat, miután visszavonult.

Diaz szerette volna úgy alakítani az életét, ahogy neki tetszik, és nem úgy, amilyennek mások szerint lennie kellene.

A 47 éves Cameron Diazt négy Golden Globe-díjra jelölték húsz éves pályafutása során, amely 1994-től 2014-ig tartott. Legismertebb alakításai a Maszk (The Mask, 1994), a Keresd a nőt! (There’s something about Mary, 1998) és a Vanília égbolt (Vanilla Sky, 2001) című filmekhez köthetők.

A volt színésznő két könyvet is kiadott A test könyve (2013), és A hosszú élet könyve (2016) címen. 2015-ben hozzáment a Good Charlotte zenekar énekeséhez, Benji Maddenhez, idén pedig megszületett lányuk, Raddix Madden.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Meghalt Tóth Balázs, az LMP kőbányai önkormányzati képviselője

Meghalt Tóth Balázs, az LMP kőbányai önkormányzati képviselője

A Samsungnak ez a megoldása az újfajta mobilok képernyőjének nagy problémájára

A Samsungnak ez a megoldása az újfajta mobilok képernyőjének nagy problémájára

Az ország 18 kórházából irányítják át a szakembereket a fővárosi Covid-centrumokba

Az ország 18 kórházából irányítják át a szakembereket a fővárosi Covid-centrumokba