szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

Öt harisnyát lopott, aztán megjött a kedve: autókat rongált meg, bringát lopott, majd lakásokat is kiszemelt magának a balek tolvaj. Annyira, hogy egy betörés után el sem akart menni.

Az hét legabszurdabb lopássorozatáról számolt be lapunknak elküldött közleményében a Komárom-Esztergom Megyi Főügyészség. Egy férfi egy hónapon belül ötször is próbált lopni, rabolni a legkülönbözőbb módszerekkel - de nem túl nagy hatékonysággal. A "pechsorozat" kronológiai sorrendben:

  • augusztus 12, 15 óra: a férfi egy komáromi üzletház földszintjén lévő fehérmű üzlet kirakatából ellopott 5 pár, 57.500 forint értékű harisnyát, azonban az eladó a helyszínről elmenekülő tolvaj után sietett, aki a felszólítására 2 darab, 26 ezer forint értékű harisnyát visszaadott (a többi három párt viszont megtartotta - a szerk.).
  • augusztus 23-ra virradó éjszaka: a tolvaj ezúttal egy bábolnai parkolóban próbálkozott: két gépkocsit megrongált, de nem sikerült behatolnia egyikbe sem. Viszont 50 ezer forint feletti kárt okozott.
  • augusztus 23, hajnal: alig pár órával a bábolnai kaland után egy ácsi családi ház udvarára ment be, ahonnan egy 30 ezer forint értékű kerékpárt lopott el.
  • szeptember 5, 21:30: a férfi most egy mocsai ház bekerített udvarára mászott be, de a házba már nem tudott bejutni, mert "a sértett felfigyelt az udvarról beszűrődő gyanús hangokra, és megzavarta".
  • szeptember 6, hajnal: emberünk nem adta fel a kudarc után sem, most szintén Ácson lendült akcióba, berúgta egy lakás bejáratát, és ezúttal sikerült is behatolnia. Sőt: onnan a sértett felszólítására sem volt hajlandó elmenni.

Az ügyészség indítványára a Komáromi Járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását.

(Borítóképünk illusztráció.)

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ha a Facebookon vagy a Twitteren dőlne el, Trump elsöpörné Bident

Ha a Facebookon vagy a Twitteren dőlne el, Trump elsöpörné Bident

Ki az a Sztamen Grigorov, és miért van ma a Google kereső főoldalán?

Ki az a Sztamen Grigorov, és miért van ma a Google kereső főoldalán?

Visszavonták a bolíviai elnök elleni elfogatóparancsot

Visszavonták a bolíviai elnök elleni elfogatóparancsot