szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

Lázas volt, és levegőt is alig kapott. Később azt mondta, nem kellett volna.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A világranglista hetedik Alexander Zverev elismerte, hogy vasárnap betegen lépett pályára a Roland Garros negyedik körében. Az elveszített meccs utáni sajtótájékoztatón a teniszező azt mondta, rosszul érzi magát, lázas, alig kap levegőt, és a fizikai állapota hatással volt a teljesítményére. Majd levonta a következtetést, hogy nem kellett volna játszania. Kiderült az is, hogy már a pénteki meccs után is 38 fokos láza volt.

A francia teniszszövetség szabályai szerint minden olyan akkreditált résztvevőnek, aki tüneteteket tapasztal, jelentkeznie kell tesztre. A szövetség megerősítette, hogy Zverev nem konzultált az orvosokkal a meccs előtt.

Az utolsó tesztjét szeptember 29-én csinálták, 30-án megkapta a negatív eredményt.

Zverev múlt hónapban a US Openen beszélt arról, hogy a szüleinek pozitív lett a koronavírustesztje, ezért nem tudtak vele lenni a versenyen.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Tóta W.: Igazságot Orbán Gáspárnak!

Tóta W.: Igazságot Orbán Gáspárnak!

Ismerős vállalkozók tűnnek fel a határon túlra fizetett milliárdos támogatások körül

Ismerős vállalkozók tűnnek fel a határon túlra fizetett milliárdos támogatások körül

Céklát hív vissza a forgalomból a Bonduelle a Sparból, mert üvegdarabok lehetnek benne

Céklát hív vissza a forgalomból a Bonduelle a Sparból, mert üvegdarabok lehetnek benne