szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?
Értékelje a cikket:
Köszönjük!

A járványszkeptikus gyógyszerész panasszal élt a gyanúsítás, a lakásában tartott kutatás és az otthonában lévő eszközök lefoglalása miatt is.

Koronavírus – a második év
Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.
Friss cikkek a témában

A járványszkeptikus kijelentéseiről ismertté vált Gődény Györgyöt a múlt pénteken állították elő, majd rémhírterjesztés miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Később a gyógyszerész-influenszer elmondta, panaszt tett az eljárás miatt.

Ügyéről a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészségnél érdeklődött a 24.hu. Ott azt közölték, hogy

egy rémhírterjesztéssel gyanúsított férfi a kihallgatása során panasszal élt a gyanúsítás ellen, valamint a lakásában tartott kutatás és az otthonában lévő eszközök lefoglalása miatt is, de az ügyészség mind a három panaszát elutasította.

Gődény korábban azt nyilatkozta, hogy nem követett el bűncselekményt, és azt is leszögezte: semmin sem változtat, tovább folytatja a tevékenységét.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
Ursula von der Leyen furcsa indokkal mondott le arról, hogy kiálljon Ukrajna függetlensége mellett

Ursula von der Leyen furcsa indokkal mondott le arról, hogy kiálljon Ukrajna függetlensége mellett

„Mari! Én nagyon szeretem magát!” –  Alföldi Róbert így köszönt el Törőcsiktől

„Mari! Én nagyon szeretem magát!” – Alföldi Róbert így köszönt el Törőcsiktől

Rövidnadrágban twerkelő táncosok miatt került bajba az ausztrál hadsereg

Rövidnadrágban twerkelő táncosok miatt került bajba az ausztrál hadsereg