szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A Blikk megnézte a gyors ütemben átalakított XII. kerületi házat, és már azt vizionálja, hogy az esküvő után Mészáros Lőrinc ölbe kapva Várkonyi Andreát lépheti át az új otthon küszöbét.

Néhány hete írta meg a Telex, hogy a XII. kerületi Széchenyi-kilátó melletti egyik panorámás utcában lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea közös otthona. A felújítás már akkor zajlott, a Blikk pedig az épületet szemrevételezve most azt írja: ha ilyen ütemben halad az átalakítás és felújítás, a jegyesek akár már hetek múlva birtokba vehetik az otthonukat. Vagy ahogy a lap fogalmaz: „a szerelmi fészküket”.

A lap szerint az eredetileg négylakásosnak épített ingatlanban már javában folynak a belsőépítészeti és a lakberendezési munkálatok, „egyes helységekben már csillár is lóg a mennyezeten”, egy építési vállalkozót idézve pedig azt írják, hogy az augusztus 20-i tűzijátékot már feltehetően a tetőteraszról csodálhatják meg az új lakók.

A lap munkatársa azt látta, hogy a kerítés már elkészült és a hatalmas kapubejáróhoz is felszereltek már egy kamerát.

Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc kapcsolatáról még áprilisban számolt be a Hot! magazin. „A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az” – mondta akkor a bulvárlapnak a műsorvezető/üzletasszony, aki hamarosan a TV2 jótékonysági gálájának a műsorvezetőjeként tér vissza a képernyőre május végén.

Közben a Blikk egy informátorra hivatkozva azt írja, hogy Mészáros Lőrinc teljesen megváltozott, amióta a tévés a párja: „Divatosabban öltözik és le is fogyott, szeretne jól mutatni gyönyörű kedvese mellett.” A Blikk ezek után már azt vizionálja, hogy az esküvő után

a romantikus hagyományoknak megfelelően, Mészáros Lőrinc ölbe kapva Várkonyi Andreát lépheti át az új otthon küszöbét.

Buda legszebb részére költözik Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea

A XII. kerületi Széchenyi-kilátó melletti egyik panorámás utcában lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea közös otthona - írta a Telex, amely a tulajdonlap és egy ügyvédi felszólítás segítségével beazonosította az épületet. Zajlik a felújítás, nagy a sürgés-forgás.

 

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!