szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

A svéd WRB építészeinek tervei alapján épült a Casa Barone, ez az ultramodern hegyi ház, amely éles kontrasztot alkot...

A svéd WRB építészeinek tervei alapján épült a Casa Barone, ez az ultramodern hegyi ház, amely éles kontrasztot alkot a szomszédos házakkal, a tájjal, valamint saját régies elnevezésével egyaránt. Az épület kissé rideg és nagyon elegáns, ám a masszív és hatalmas ablakok miatt a belső tér fényárban úszik. Valós méretei nagyobbak annál, mint amit külseje alapján gondolna az ember, több helyiség ugyanis a föld alatt van.  A megrendelő egy fiatal olasz festőművész volt, így az alsó szinten rendezték be a minimalista stílusú lakóteret, míg a felső, világosabb szinten kapott helyet a műterem. Ideális környezet az alkotáshoz.

[[ Oldaltörés (Még több fotó) ]]


Forrás: trendir.com

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!