szerző:
ingatlanmenedzser.hu
Tetszett a cikk?

Kovács Bence János a Népszabadságnak elmondta: függetlenül attól, hogy megépül-e a Balatonring, a történtek miatt...

Kovács Bence János a Népszabadságnak elmondta: függetlenül attól, hogy megépül-e a Balatonring, a történtek miatt mindenképpen kártérítési pereket indítanak. Ezekről nem árult el részleteket, csupán annyit közölt, hogy perbe kívánják hívni az LMP-t (Lehet Más a Politika) is, mivel álláspontjuk szerint a politikai párt szerinte tudatos lejárató kampányt indított a Balatonring ellen, és abban olyan csúsztatások és hamis tényállítások hangzottak el, amelyek közrejátszhattak az MFB-hitel meghiúsulásában.

Karácsony Gergely, az LMP kampányfőnöke ugyanakkor kijelentette: a párt egyetlen állítást sem tett a Balatonringgel kapcsolatban, csupán kérdéseket tettek fel a sajtóban megjelent írások alapján. Hozzátette: az LMP az eddig nyilvánosságra került tények ismeretében fogalmazott úgy, hogy ésszerűtlennek és jogszerűtlennek tartja a sávolyi beruházást.

VELETEK VAGYUNK – OLVASÓKKAL, ÚJSÁGÍRÓKKAL!

A hatalomtól független szerkesztőségek száma folyamatosan csökken, a még létezők pedig napról napra erősödő ellenszélben próbálnak talpon maradni. A HVG-ben kitartunk, nem engedünk a nyomásnak, és minden nap elhozzuk a hazai és nemzetközi híreket.

Ezért kérünk titeket, olvasóinkat, hogy tartsatok ki mellettünk, támogassatok bennünket, csatlakozzatok pártolói tagságunkhoz, illetve újítsátok meg azt!

Mi pedig azt ígérjük, hogy továbbra is minden körülmények között a tőlünk telhető legtöbbet nyújtjuk a számotokra!
ingatlanmenedzser.hu Ingatlan

Suchmann Tamás távozik

A Balatoni Fejlesztési Tanács elnöke a Magyar Rádiónak úgy nyilatkozott, a kormányfőnek csak délután jelenti be...